Forside
>
  Blog 
>
 Nyheder
>

Nyhedsbrev #1 - Der ER nyheder.

9. Dec 2015 - af johanibal

SelvforsyningsCentralens nyhedsbrev #1

Abbonner fremover på vores nyhedsbrev her, det vil overvejende være en kortere version og næste brev bliver med al sandsynlighed en forårsversion. Vi garanterer derfor at vores nyhedsbrev aldrig bliver dit største spam-problem!


Tidligere på året lavede vi en brugerundersøgelse og i den anledning vil vi gerne dele lidt om, hvad vi fik af tilbagemeldinger og hvad vi har gjort og vil gøre, som følge deraf.
Herunder er 7 vigtige pointer som flere brugere nævnte og som vi derfor har arbejdet med siden.

  1. Nyhedsbrev... ;-)
  2. Større sortiment
  3. Flere instruktionsvideoer
  4. Billigere produkter
  5. Flere/bedre billeder.
  6. Henvisning til Facebook etc.
  7. Mere synlig virksomheds- og produktetik - "Fortæl os hvorfor man skal handle på selvforsyningen.dk".

Det var opløftende at andre forholdt sig konstruktivt til ens projekt og resultatet var en yderst meningsfuld "to-do liste", som vi har kastet os ihærdigt over. Adskillige tiltag findes allerede i vores beskedne online-univers.
Tak til jer der besvarede vores spørgsmål.
Punkt 4. skal nævnes. Billigere produkter viste sig at være hvad flest nævnte og til det kan vi sige at vi har lyttet og allerede iværksat et prisfald. Vi har sat prisen væsentligt ned på flere produkter. Hvordan det?

Vi har valgt at lade nogle produkter udgå af sortimentet, til fordel for andre billigere produkter og derfor sælger vi den resterende beholdning, stort set uden fortjeneste. Når resterende beholdning er udsolgt vil produktet blive erstattet af et billigere produkt. Særligt på de almindelige lange køkkenhaveredskaber er der besparelser ifht. tidligere (også på fragten).
Win-win!

Der er IKKE gået på kompromis med de nye produkter der kommer til at erstatte de nuværende i sortimentet.
Vi har valgt at forhandle nogle andre værktøjsserier (fra samme leverandører), som lever op til samme forventning ifht. kvalitet og brugbarhed, men hvor der ofte er tale om et mere simpelt finish, hvilket vi grundlæggende kun kan bifalde, da det betyder mindre lak, maling og andre overflødigheder.

 

Juletid og prisfald på fragt.
I december måned har vi fået en ny pakkeløsning og vi har sænket priserne på alle forsendelser.
Prøv dig frem i shoppen, det er et betydeligt prisfald, særligt på leer, hakker og andet langt havegrej.

Du kan nu også købe gavekort. De sendes fragtfrit til modtageren og den frie fragt gælder også når den "begavede" bestiller sine varer.

Vi tester pt. en prototype af dette lille hyggelige "udekomfur" og sætter et par stykker til salg i shoppen før jul.

 

Videoer

I løbet af efteråret har vi arbejdet med forskelligt videomateriale på vores YouTube kanal.

Vi kan anbefale instruktionsvideo i leslåning (der er kortere og mere specifikke videoer på vej om leslåning) og teaservideo om hjulhakken. Derudover er der en video om efterårets arbejde på Stenbjerglykke og snarligt kommer også en grundigere vejledning om slibning af økser samt et stykke snedigt software som kan hjælpe dig med denne disciplin. Hold øje med vores Blog og se hvordan det hænger sammen.
Du kan også følge Johans YouTube-kanal hvor der findes andet selvforsyningsrelateret materiale og hvor der også er flere indslag på vej.


Vi ser frem til det nye år og måske særligt foråret, hvor vi afventer at vores projekt selvforsyningen.dk, for alvor skal stå sin prøve forretningsmæssigt. Vi er i år nået så langt med udviklingen af vores sortiment og hjemmesiden at vi føler os parate til at promovere virksomheden mere seriøst.
Men samtidigt skal vi liiige have et par "milepælsprodukter" klar til forårssalget, henover vinteren - nemlig hjulhakken, samt en markant nyudvikling indenfor vores leudstyr.

Glædelig Jul!
Hilsen Mikkel, Frida og JohanGalleri