Forside
>
  Blog 
>
 Nyheder
>

Høstmarked på Krogerup Avlsgård

1. Sep 2014 - af Stenbjerglykke

Lørdag d. 30. og søndag d. 31. august blev SelvforsyningsCentralens første offentlige optræden, idet vi med kort varsel havde fået mulighed for at opstille en stand på Årstidernes høstrmarked på Krogerup Avlsgård.

Det var som bekendt i weekenden at hovedstadsområdet blev ramt af det famøse skybrud og en række s-togs og motorvejslinjer derved blev afbrudt. Den massive regn og trafikale problemer forhindrede dog ikke et flot fremmøde og især var der mange børn til stede.

Vi havde lagt træstammer frem så der var mulighed for at afprøve økserne, hvilket en del børn (og deres forældre!) fandt stor interesse for.

De små håndhakker vi sælger viste desuden deres udmærkelse ved hele weekenden konsekvent at blive brugt fra alt lige fra at agere økser i træstammerne, hakke i hård stabilgrus eller ligefrem i et øjebliks fred for voksne øjne at knuse sten på betonfundamentet (!).

Ved siden af udstyret afholdte vi workshop i fermentering af grøntsager, hvilket også vakte stor interesse blandt børn og voksne.

 

IMGP5537
Økserne (og håndhakkerne) afprøves i de fremlagte stammer.

 

IMGP5543
Børn og voksne deltager i frementerings workshop

 

IMGP5563Svenske, håndsmedede økser på displayGalleri