Forside
>
  Blog 
>
 Nyheder
>

Stiftelse af SelvforsyningsCentralen I/S

28. Aug 2014 - af Stenbjerglykke

I dag er stiftelsesblanketten for SelvforsyningsCentralen I/S indsendt til Erhvervs og Selskabsstyrrelsen og vi venter nu bare på at modtage et CVR nummer.


Indtil da må vi kalde os SelvforsyningsCentralen I/S under stiftelse,

 


Dette markerer den officielle start på virksomheden og selvom der naturligvis har været meget arbejde forud er det en vældig travl tid.


Allerede her I weekenden begynder vores første officielle projekt i virksomhedens regi, idet vi har fået mulighed for at sætte en stand op til Årstidernes høstmarked på Krogerup avlsgård i Nordsjælland. Her vil vi være at finde foran den gule ladebygning kl 10-16, lørdag og søndag.


Det bliver en hektisk weekend med 10.000 forventede besøgende og vi gør os umage for at medbringe et væld at interessante redskaber og aktiviteter som kan vises frem.


 

Samtidig er der hermed rejsegilde for den første udgave af virksomhedens officielle website, www.selvforsyningen.dk


Da de sidste tandhjul i webshoppen endnu ikke er på plads er der i første omgang blot tale om en præsentation af virksomheden og dens produkter og en opfordring til besøgende om at kontakte os på kontakt@selforsyningen.dk såfremt de ønsker at bestille produkter.