Forside
>
 Om os 
>
Personerne bag

Johan Fast bor i kollektivet Slotsgården, i Ollerup på Sydfyn.
Interesseområderne er mange og udspringer af en dybfølt interesse for naturen, grøntsager, bæredygtighed, miljø, økologi, mad, selvforsyning, iværksætteri og håndværk. Johan har tidligere været engageret som næstformand for Landsforeningen Praktisk Økologi og som initiativtager til "Mere Liv i Haven"-netværket for Ribe og omegn.
I de seneste år har interessen for fusionen imellem skovbrug og landbrug, også kendt som "Agroforestry", fyldt meget og Johan har i perioden 1.10.2016-1.7.2017 etableret og drevet det økologiske klimalandbrug Tranekær Skovlandbrug på Langeland.
Johan er uddannet skov- og landskabsingeniør fra Skovskolen i Nødebo, Hold 2010.

 

I SelvforsyningsCentralen søger Johan at gøre traditionelle håndredskaber samt innovative nyudviklinger tilgængelige, således at haveejere, selvforsynere, husmænd, landboere og alle andre med interesse herfor har et godt udgangspunkt for at udleve deres selvforsyningsdrømme fra jord til bord, på en rationel og bæredygtig måde.

 

Målet er gennem konkret erfaring og samarbejder at udvælge de bedste og mest relevante artikler indenfor selvforsyningsformål og traditionelt håndarbejde samt at sikre at kunderne får holdbare remedier som er både egnet og relevante til det, de skal bruges til.

 

Mikkel og Frida Fødegård (Stenbjerglykke.dk) er ikke længere en del af selvforsyningen.dk, idet de har valgt at fokusere på driften af deres gård.