selvforsyningen

Handelsbetingelser

Levering
Varer bestilt i webshoppen afsendes normalt indenfor 1-3 hverdage, men i travle perioder kun én gang ugentligt.

Forsendelse/fragt
De bestilte varer sendes med Post Danmark eller GLS.

Forsendelse uden omdeling: 47 kr. (55 kr. for lange redskaber).
Plus 20 kr. for omdeling.

OBS: Tillæg ved større forsendelser af Weckglas og andre større eller aparte ordrer kan forekomme!

Vi leverer kun til adresser uden for Danmark efter nærmere aftale. Ønskes levering til et andet land så kontakt os forud for bestilling.

Betaling
Det er muligt at betale med Dankort eller bankoverførsel ved netkøb. Ved salg direkte fra lageret er det endvidere muligt at betale kontant.

Ved Dankortbetaling trækkes pengene først fra kundens konto, når varen afsendes.

OBS: Ved bankoverførsel er du juridisk ikke beskyttet af indsigelsesordningen via dit pengeinstitut.

Vi tager forbehold for
Trykfejl
Prisændringer
Udgåede varer
Leverandørsvigt
14 dages fortrydelsesret
Ved netkøb har man som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ifølge loven.
Det betyder at man skal meddele det sted hvor man har købt varen at man ønsker at returnere denne indenfor 14 dage fra modtagelsen af varen. Derefter har man yderligere 14 dage til at levere varen tilbage.

Dette gælder dog ikke specialfremstillede varer eller varer, der tilpasses specifikt til kunden. Elektroniske varer som musik og e-bøger er ligeledes undtaget.

Hvis du fortryder dit indkøb, får du det fulde beløb inkl. forsendelsesgebyr tilbage, såfremt varens stand er som ny. Er varen brugt eller beskadiget får du en del af beløbet retur. Beløbet bliver tilbageført til det kort der er brugt til at betale med, eller til din bankkonto. Beløbet tilbageføres når SelvforsyningsCentralen I/S har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til vilkårene for fortrydelse.

Kunden betaler selv for at sende varer retur til SelvforsyningsCentralen I/S og det er et krav at varen sendes som sporbar pakke eller indleveres personligt for at undgå tvivl om bortkomne pakker.

Hvordan
Hvis du fortryder købet bedes du enten kontakte os per e-mail eller telefon, med henblik på at aftale returnering af varen(e).

Du kan i den forbindelse vælge at benytte vores returneringsformular.

Herefter skal varerne sammen med en kopi af ordrebekræftelsen og evt. returformular leveres til:

SelvforsyningsCentralen I/S
Lysbjergvej 30
5762 Vester Skerninge

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Ønsker du at levere varen tilbage til os personligt kan dette kun gøres efter forudgående aftale.

Varens stand når du vælger at returnerer
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug eller beskadige den. Den originale emballage skal ligeledes være uskadt.

Reklamationsret
Ifølge købeloven er der 2 års reklamationsret. Den dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik varen leveret.
Læs mere om reklamationsretten

Skulle du være interesseret i at benytte reklamationsretten for varer købt hos os kontakt os da venligst på e-mail eller telefon.

Persondata
For at kunne købe varer hos os har vi brug for følgende kundeoplysninger som du vil blive bedt om at indtaste under købet:

Navn
Adresse
Postnummer og by
E-mail adresse
Evt. telefonnummer
Registreringen af dine personoplysninger foretages alene med det formål, at kunne danne en faktura efter bogføringsloven samt sende varen til dig.

Disse kundeoplysninger opbevares ikke krypteret og sendes til os over en normal, ikke krypteret internetforbindelse.

Oplysninger der er afgivet i vores webshop behandles fortroligt og videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart.

Dataansvarlig er Mikkel Christensen – kontakt@selvforsyningen.dk

Cookies og logdata
Der anvendes cookies på hele eller dele af websitet med det formål at holde styr på varer i indkøbskurven.

Endvidere logges der information om besøgende på websitet med Google analytics, for at give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor vores besøgende kommer fra, hvordan der navigeres rundt og hvor på webshoppen de besøgende forlader os mv.
Denne registrering foretages alene for at kunne optimere vores website.