selvforsyningen.dk

Innovativ og jordnær redskabsrevolution

 

Selvforsyningen.dk ApS
Skovmøllevej 6
5881 Skårup
CVR – 36063963 

kontakt@selvforsyningen.dk
Tlf. 5190 0332

Formålet med selvforsyningen.dk er at skabe en inspirerende markedsplads, med et bredt sortiment af velafprøvede kvalitetsprodukter til diverse selvforsyningsdiscipliner.
Virksomheden forhandler et bredt sortiment af traditionelle selvforsyningsrelaterede redskaber til havebrug, madlavning og træforarbejdning.

Som kunde hos selvforsyningen.dk kan du handle med vished om at ethvert produkt er udvalgt og prioriteret ud fra principper om høj anvendelighed, bæredygtighed ifht. materialevalg, holdbarhed mv.

Det er vores mål at skabe en virksomhed som er synonym med jordnær bæredygtighed, lavteknologisk innovation og ikkekommerciel rådgivning.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker – vi yder personlig service og grundig vejledning.
Tlf. 51900332 eller kontakt@selvforsyningen.dk

Producerer du et produkt som vi kunne forhandle, så skriv meget gerne til os om muligheden for et samarbejde.

I 2017 skiftede SelvforsyningsCentralen navn til selvforsyningen.dk - det kortere navn passer bedre til virksomhedens aktuelle aktiviteter. Virksomheden drives fortsat af stifter Johan Fast.

Hvem står bag?

Johan Fast oprindelig stifter af SelvforsyningsCentralen og iværksætter bosat på landejendom øst for Svendborg.
Interesseområderne er mange og udspringer af en dybfølt interesse for naturen, grøntsager, bæredygtighed, miljø, økologi, mad, selvforsyning, iværksætteri og ikke mindst håndværk.
Johan har tidligere været engageret som næstformand for Landsforeningen Praktisk Økologi og som initiativtager til “Mere Liv i Haven”-netværket for Ribe og omegn.
I de seneste år har interessen for fusionen imellem skovbrug og landbrug, også kendt som “Agroforestry“, fyldt meget og Johan har i perioden 2016-2021 arbejdet med alt indenfor økologisk grøntsagsdyrkning og klimalandbrug ved
Tranekær Skovlandbrug, Skovsgaard Gods og Århus Universitet, Årslev hvor der dyrkes forsøgsmarker med økologiske grøntsager mv.
2021 starter Johan op som selvstændig håndværker i netværket Mand & bil, her er drømmen at levere godt håndværk til rimelige penge og dele ud af erfaringerne indenfor “planetarisk naturforvaltning”, skov- og landbrug samt at udleve en mangeårige interesse for traditionelt og bæredygtigt byggeri, som er tillært gennem flere års beboelse i bindingsværksejendomme på Fyn og som praktiseres på egen gård øst for Svendborg.

Johan er desuden uddannet skov- og landskabsingeniør fra Skovskolen i Nødebo, hold 2010.

Igennem Selvforsyningen.dk søger Johan at gøre traditionelle håndredskaber samt innovative nyudviklinger tilgængelige, således at haveejere, selvforsynere, husmænd, landboere og alle andre med interesse herfor har et godt udgangspunkt for at udleve deres selvforsyningsdrømme fra jord til bord.

Målet er gennem konkret erfaring og samarbejder at udvælge de bedste og mest relevante artikler indenfor selvforsyningsformål og traditionelt håndarbejde samt at sikre at kunderne får holdbare remedier som er både egnet og relevante til det, de skal bruges til.

Mikkel og Frida Fødegård (Stenbjerglykke.dk) er ikke længere en del af selvforsyningen.dk, idet de har valgt at fokusere på driften af deres egen gård.