Populær

JP 1 - Single row manual seeder

Model/varenr.: N000886
Lager: Ikke på lager
4.720,00 DKK

En revolution for dine grøntsags- og blomsterafgrøder

Designet af markingeniører til såning af overflader i størrelsesordenen 2000 m²/dag, den er ideel til gartnere, anlægsgartnere eller endda amatører eller professionelle gartnere.

Denne grøntsagssåmaskine er meget nem at bruge og justere (kun få justeringer kræver et sæt skruenøgler) og er baseret på et højpræcisions frøudvælgelsessystem, som gør den til et unikt produkt på markedet.


JP-1 giver et meget godt investeringsafkast for professionelle såvel som for amatørgartnere.
Et forenklet system til at fjerne tragten (udskiftning af rulle og rensning af tragt er blevet lettere).
Håndtaget er mere praktisk og glider til højre eller venstre, så brugeren kan gå til siden af rækken, mens den stadig bevarer nok skubbekraft til nem såning.

Fuldt justerbar

Til indstilling af såafstanden på rækken leveres som standard et udvalg af 6 såsædsskiver, der skal monteres på drivkæden. 11 forskellige kombinationer er mulige til finjustering af frøafstanden . Du kan selvfølgelig så i rækker, dible eller så individuelle frø. Sådybden justeres meget let ved at løsne en bolt og spænde den, når den ønskede dybde er nået. Mængden af jord, der dækker furen, kan også nemt justeres ved at ændre vinklen på afdækningsskraberen.

Bemærk venligst: Denne såmaskine arbejder med et rullefrøfordelingssystem (medfølger ikke). Det er nødvendigt at købe de passende ruller til dit afgrødevalg. Til flerrækkesåmaskinerne skal du bruge en rulle til hver beholder.