selvforsyningen

SelvforsyningsCentralens virksomhedsetik

selvforsyningen

Produktkvalitet

Vi forhandler kun produkter som vi selv har afprøvet grundigt og som vi dermed ved er funktionelle og effektive til det formål som de er tiltænkt. En stor del af vores forretningskoncept går ud på kun at have funktionelle produkter så kunden ikke skal spekulere i om et redskab nu også er egnet til en opgave. Endvidere gør vi meget ud af at beskrive de enkelte produkters egenskaber så kunden er sikker på at vælge noget, der passer til behovet. Endelig er det vigtigt for os at produkterne har en god holdbarhed eller er designet så det er muligt at reparere dem når uheldet er ude.

Prispolitik

Vi ønsker at tilbyde priser som er ærlige, gennemskuelige og som er enkle at regne med. Derfor har vi valgt ikke at anvende kommatal eller skæve og tillokkende priser, der spiller på en psykologisk effekt og som dokumenteret øger kundernes forbrug. Priser som 299,95 eller 179,- kr vil derfor ikke forekomme systematisk i vores sortiment. Vi ønsker at sælge produkter af høj kvalitet, som er lavet til at blive brugt og vi tilstræber at føre produkter i forskellige prisklasser, som afspejler forskellig grad af håndværksmæssig kvalitet, men hvor alle produkter løser opgaven på fornuftig vis.

selvforsyningen

selvforsyningen

Trævarer og PEFC/FSC

FSC og PEFC er certificeringsordninger, der skal medvirke til at sikre bæredygtigt skovbrug. Da skovbrug i EU generelt er underlagt lovgivning der sikrer skovene imod rydning etc. ser vi produkter fra Europæisk skovbrug som værende bæredygtige og stiller derfor ikke krav om certificering herfor. FSC og PEFC tilskynder blandt mange ting et reduceret forbrug af pesticider og udstikker retningslinjer for beskyttelse af kultur og naturværdier etc., derfor støtter vi op om ordningerne og har vi muligheden tilvælger vi derfor certificeret træ. Vi tilstræber at undgå trævarer som har oprindelse udenfor EU og vil kun formidle produkter med træ fra ikke-EU lande, såfremt der kan fremvises FSC/PEFC certificering.

Besøg Vores Showroom

Sunday: 12pm – 8pm | Monday – Friday: 10pm – 6pm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nam aliquet est vel sem laoreet, eget efficitur dolor pretium. Morbi id nunc risus.
Suspendisse sed lectus nec sapien malesuada porttitor.