Multikultivator-hakkemaskine, FPSR - FPSRA - FPSRXA model

Model/varenr.: Art0055
Lager: Ikke på lager
0,00 DKK

Super kraftig multikultivator til traktorer fra 50 HK til 100 HK

Disse multikultivatorer eller rotovatorfræsere er sammensat af en stiv værktøjsstang op til 4,60 meter bred. For bredder på mere end 4,60 m kan de monteres med hydrauliske powerlift forlængere.

Multikultivatorer af forskellig bredde er monteret på denne værktøjsbærende stang til at dyrke mellem rækkerne af dine haveafgrøder eller store afgrøder med stor afstand.

FPSR/FPSRA/FPSRXA modellerne er "super heavy-duty" multikultivatorer og anbefales til vanskeligt arbejde i meget tung og meget stenet jord. Princippet er det samme som modellerne af FP / FPA / FPXA kultivatorer, men drivsystemet, husene og rammen er forstærket og designet til intensiv brug.

Disse multikultivator- referencer er designet til 50 til 100 HK traktorer. På FPSR / FPSRA / FPSRXA modellerne er det muligt at montere 2 til 5 justerbare elementer, med en afstand på mellem 27 og 100 centimeter). Dækslerne på multikultivatorerne er designet til at forhindre det i at sprøjte den unge afgrøde.

Forskellen mellem FP/FPA/FPXA -modellerne er deres frihøjde, der spænder fra 50 centimeter til 78 centimeter.

Forskellige muligheder kan monteres på disse elementer:

  • en river (placeret bag kultivatorens passage, som løsner jorden),
  • en gødningsfordeler (kultivatoren skaber en god gødning-jordblanding),
  • en klo (for at forhindre hardpan som følge af passage af den roterende rorpind),
  • en forlængelse med hydraulisk kraftløft.

Bredden af de eksisterende multikultivatorer til disse dele er som følger: 27, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 90, 95, 100 centimeter.

spacer