Sortier til æble, kastanje Sortier!02

Model/varenr.: N001838
Lager: Ikke på lager
8.985,00 DKK
Sorteringsbordet Output 02 er til sortering af æbler, pærer og nødder. Sorter de gode og dårlige frugter effektivt og nemt. Den bruges generelt i tillæg til Silver Fox 03 høstmaskinen til høst. Frugten, der skal vælges eller ej, forædles derefter på sorteringsbordet. Du bestemmer, hvilken frugt der skal forarbejdes eller sælges. Arbejdet udføres ved hjælp af tyngdekraften, som får frugten til at rulle ned i transportbeholderen.


Den er lavet af aluminium og rustfrit stål og kan samles med tragten (rustfrit stål) placeret direkte over opbevaringsboksene. Højden på klapbenene kan justeres individuelt for at tilpasse bordet til terrænet og den nødvendige hældning. Tyngdekraften får frugten til at rulle ned i transportbeholderen.

Afhængigt af størrelsen og typen af frugt, indsættes lameller i bordet for at justere afstanden og lade resterne af blade og græs falde så meget som muligt. Rådden eller uønsket frugt fjernes i hånden. Dette gøres med vores træ- eller anodiseret aluminiumslameller. Trælamellerne er ekstremt lette. Til fleksibel brug er aluminiumslamellerne perfekte under våde forhold (f.eks. ciderhus).
spacer