Delta bøjlehakke

Model/varenr.: T000177
Lager: Ikke på lager
450,00 DKK

Oscillerende bøjlehakke til manuel lugning (Delta Δ-profil)

Terratecks oscillerende stigbøjler er redskaber designet til at luge arbejde i handelshaver, parker og offentlige rum.

Stigbøjlens svingning driver dine bevægelser, hvilket gør den meget behagelig at bruge. Stigbøjlerne monteret med en dobbeltægget klinge af hærdet stål kan bruges til at fjerne ukrudt ved skub og træk.

Delta stigbøjlen er yderst effektiv mellem strimler og i rækker af urter plantet i jorden. Brug hjørnet af værktøjet til at komme så tæt på plantens fod som muligt. Den nødvendige kraft mindskes, fordi bladet passerer under jordlaget.

Denne oscillerende hakke er meget mere brugervenlig og hurtig at bruge end en standardhakke og er ideel til at fjerne unge småplanter på grusstier, stabiliserede overflader mv.

Disse Terrateck oscillerende Delta Δ og Omega Ω stigbøjler har en angrebsvinkel, der kan justeres med keglepunkts-sætskruer. Placeret under ærmet er det muligt at justere værktøjet efter din højde, hvilket vil gøre det mere brugervenligt og forbedre præcisionen og jævnheden i dit arbejde.

Delta oscillerende bøjlehakke bruges til følgende præcisionslugeoperationer:

  • Arbejd mellem grøntsagsrækker med snævert afstand (mindre end 100 mm);
  • Alle relativt utilgængelige rum.


Den Δ-formede klinge sikrer ensartet luget (flad) af overfladen, mens der arbejdes meget tæt på rækkerne af grøntsager (i modsætning til de U-formede profiler).

Produktet leveres med ærme og uden håndtag .