Culti'track A-Series redskabsbærer til havearbejde

Model/varenr.: T.TC.CT23
Lager: Ikke på lager
0,00 DKK

Værktøjsbærende straddle velegnet til diversificeret havearbejde.

Culti´track værktøjsbæring er et kompromis mellem en stor harver og en traktor.

Det er en lille selvkørende værktøjsbærer . Designet til diversificeret gartneri, det er en grænseflade, der kan påtage sig alt såarbejdet op til høsten. Udstyret med et centraliseret løftesystem er Culti'track den eneste, der giver dig mulighed for at udføre arbejdet uden hjælp under de mekaniske lugeoperationer (skovning, rivning, termisk lugning, riveharve osv.) Den høje position af sædet giver dig mulighed for at udføre arbejdet meget præcist og uden at blive træt.

Det bagerste løftesystem på Culti'track er et hjælpesystem i forhold til det centrale løftesystem til udførelse af såoperationer, transport af gasflasker, sletning af sporet, riveharve (udover hakkeelementerne på midterpositionen), lille transportør osv.

For at kunne koncentrere sig perfekt om det arbejde, der udføres, udføres hele køresystemet ved hjælp af et joystick, som aktiverer de forskellige løftesystemer (central, bag, appendiksudtag). Dette joystick styrer også den fremadgående bevægelse af den værktøjsbærende .

Fremgangen er proportional med din fremdrift. Som standard leveres to hastighedsområder. Kørehastigheden kan bruges til hurtigt at komme til jordstykket (0 til 15 km/t). Arbejdshastigheden i marken bruges til mere præcis justering af joysticket for at opnå den bedst mulige præcision ved mekanisk ukrudtsrensning.

Bredden på Culti'track-turbæreren er justerbar fra 1,5 til 1,9 m for at passe til standard gartnerstrimmel. Med 765 mm hjul som standard er det muligt at øge eller mindske diameteren på sidstnævnte takket være den hydrostatiske fremføring. Yanmar 23HP dieselmotoren er i stand til at udføre alt muldjordsarbejdet.

Fås også i en 4-hjulstræk udgave.