Delta trådukrudtsmaskine

Model/varenr.: T000179
Lager: Ikke på lager
387,50 DKK

Ukrudt præcist på kimbladsfilamentstadiet

Delta wire hakken, der bruger en rund wire, blev opfundet af Eliot COLEMAN, en amerikansk gartner og forfatter til bogen "The New Organic Grower", som er en indflydelsesrig opslagsbog for gartnere med små jordlodder.

Han ledte konstant efter nye værktøjer til at forbedre effektiviteten af sit arbejde og ergonomien for producenten, og han fik den geniale idé at montere et manuelt lugeværktøj fra Sverige til enden af et træhåndtag!

DELTA trådukrudtsmaskiner anvendes til mekanisk lugning mellem rækkerne og på rækken, når ukrudtet er på kimbladsfilamentstadiet . Den runde wire på denne hakke kan komme helt tæt på planten til højkvalitets lugning på rækken. Hakken vil passe til de mest omhyggelige producenter, som gerne vil komme så tæt på deres grøntsager som muligt uden at skade dem.

Trådukrudtsmaskiner er komplementære til oscillerende stigbøjler . Trådversionen bruges nemlig fortrinsvis til at luge på rækken i de tidlige stadier, og den oscillerende stigbøjle er at foretrække til at luge mellem rækkerne, eller når jorden er komprimeret.

For at den kan bruges med flere værktøjer, er fittingen kompatibel med alle tre bladstørrelser . Du kan udskifte den meget hurtigt uden at skulle fjerne håndtaget!

Fås i 3 størrelser:

60 mm / 90 mm / 120 mm

spacer